Don’t wake the deer

Donderdag 25 april gaat Rataplan weer optreden. In het koetshuis café Bunnik naast de Stayokay in Amelisweerd gaan we een concert verzorgen. Tussen 19:30 en 22 uur gaan we proberen de wilde dieren niet wakker te maken vandaar de titel: don’t wake the deer. Elke donderdag is er in het koetshuis een concert.

30 jaar Rataplan!

We zijn ontstaan na het optreden van jubilerend Tovo in 1992. We besloten na dit optreden als ‘Dooie vingers’ door te gaan als Rataplan. Officieel dus in 1993 opgericht. Dit jaar bestaan we dus 30 jaar! Reden om een feest te geven en iedereen mee te laten genieten van wat we zo leuk vinden: een feestoptreden geven. Zaterdag 16 december spelen we vanaf 20 uur in basisschool de Blauwe Aventurijn. Jullie zijn allemaal welkom.

« van 2 »

Brothers in Law optreden

Op zaterdag 10 juni speelde Rataplan als afsluiter op het gigantisch leuke Brothers in Law feest dat Jaap met zijn zwager Jeroen gaf op het terrein van scouting Peka18 in Zuilen. Veel gasten konden weer meezingen. Ook kregen we ondersteuning van Lente en Esther op viool. Julius speelde ook een hele set zodat Jaap zelf ook even mee kon dansen!

Ouderfeest op basisschool Blauwe Aventurijn

Het was een groot feest voor de ouders van alle kinderen van basisschool Blauwe Aventurijn. Voor het eerst speelde Emiel mee op zijn saxofoon, dat ging geweldig. Wat een topmuzikant. Inval drummer Julius zorgde ervoor dat alles in het juiste tempo gespeeld werd. We hadden ook een gast optreden van Mattijs, vader van één van de kids op school.

Een groot succes met veel publiek

Donderdag 24 november opende kringloopwinkel Rataplan een nieuwe winkel in Nieuwegein. We speelde daar vanaf een uur of twaalf tot een uur of vijf. Veel publiek bleef even staan of durfde het zelfs aan om een liedje mee te zingen. We hadden reuze lol en de stemming was heel ontspannen. Mijn vriend Bert maakte deze leuke foto’s!